Tiimiarkkitehti

Bazian Prudens

Bazianin työelämä alkoi 2007 Irakin sodassa 19 vuotiaana, jossa hän toimi tulkkina. Hän sai myös sotilaskoulutuksen Yhdysvaltojen puolustusvoimien toimesta ja on Irakin sodan veteraani.

Sotakokemuksiaan hän peilaa tiimityöhön ja osoittaa kuinka tärkeätä on olla osana toimivaa tiimiä ja miten tiimityö mahdollistaa järisyttävien tuloksien aikaan saamisen riippumatta vaikeista haasteista, jotka tuntuvat ylitsepääsemättömiltä.

Myöhemmin Bazian opiskeli itselleen terveydenhuollon tutkinnon. Hän on toiminut sairaanhoitajana akuuttihoidossa ja erikoistunut vaikeiden haavojen ja hätätilanteiden hoitoon.

Nyt Bazian opiskelee kansainvälistä liiketoimintaa ja unelmoi tulevaisuudessa kirjoittavansa väitöskirjan ihmisten välisistä suhteista työelämän tiimeissä.

Divacossa Bazianin rooli on toimia tiimityöskentelyn arkkitehtuurina. Hänen vastuullaan on tiimitutkimuksien toteuttaminen, tutkimustulosten analysoiminen ja tutkimusjohtajan vaatimien muutosten toteuttaminen. Koulutustilaisuuksissa Bazianin rooli on tehdä alustava analyysi tiimirakenteesta sekä laatia koulutussuunnitelma yhdessä tutkimusjohtajan kanssa. Asiakkaille tarjotun koulutusprosessin täytyy olla kilpailukykyinen maailman laajuisesti.

Bazian huolehtii myös asiakas- ja kouluttajaverkostosta. Hän varmistaa, ylläpitää ja kasvattaa Divacon sidosryhmiä, asiakkaita ja verkostoa sekä Suomessa, että Arabiemiiraateissa.