Kauppatieteiden tohtori | Dosentti | Team & Executive Coach

Tiina Brandt

Divacon kouluttaja kauppatieteiden tohtori, dosentti Tiina Brandt toimii tiimien psykologisten tekijöiden osaajana. Tiina on toiminut luennoitsijana ja tutkijana organisaatiokäyttäytymisen alalta vuodesta 2000 lähtien.

Hänen väitöskirjansa aihe oli persoonallisuus ja johtaminen, jossa hän tarkasteli persoonallisuuden vaikutusta johtamiseen johtajan sekä tiimiläisten persoonallisuuden vaikutuksesta käsin. Persoonallisuus, vuorovaikutus ja johtaminen ovat edelleen Tiinan tutkimuksen aiheina. Viime aikoina Tiina on tutkinut 1) miten hankalaksi koettu työkaveri vaikuttaa tiimin toimintaan ja tuloksiin, 2) persoonallisuuden ja viestintätyylin yhteisvaikutusta johtamiseen, sekä 3) psykologista pääomaa ja sen kehittämistä johtajilla ja urheiluvalmentajilla.

Sivutoimisena yrittäjänä koulutustehtävissä hän on toiminut noin kymmenen vuotta lukuisissa organisaatioissa ympäri Suomen. Kouluttaminen hoituu myös englanniksi.

Hän on myös ratkaisukeskeinen Team & Executive Coach ja mielellään coachaa yksilöitä ja ryhmiä, liittyivät aiheet sitten priorisointiin, työhyvinvointiin, vuorovaikutukseen tai uranäkymiin.

Tiinan tarjoamien koulutuksien avulla on mahdollista syventyä asiakasorganisaation perustaviin pilareihin, jotka vaikuttavat tehokkaaseen tiimityöskentelyyn. Asiakas saa konkreettisia toiminta-askeleita, jotka perustuvat uusimpiin tutkimustuloksiin.