Käyttöehdot

1. Palvelun tuottaja

Digital Value Communications Oy

  • Y-tunnus: 3228504-7
  • email: info@divaco.fi
  • Puhelinnumero: +358503527664

Digital Value Communications Oy, jäljempänä ”Yritys” ja ”me”, ”meitä” ja ”meidän”.

2. Näiden käyttöehtojen soveltaminen

Käyttämällä, vierailemalla tai selaamalla mitä tahansa verkkosivustoamme (”Sivustot”) tai ostamalla palvelujamme (”Palvelut”), hyväksyt nämä ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Jos toimit yrityksen tai muun oikeushenkilön puolesta, vakuutat, että sinulla on valtuudet sitouttaa kyseinen yhteisö ja sen tytäryhtiöt näihin käyttöehtoihin, jolloin termit ”sinä” tai ”sinun” viittaavat kyseiseen yhteisöön ja kaikkiin sen tytäryhtiöihin.

Kaikki näiden käyttöehtojen rikkominen johtaa tilaajan/ostajan tilauksen ja/tai palvelun välittömään hylkäämiseen ilman hyvityksiä.

3. Peruutusehdot

Divacolta tehdyillä ostoilla on 30 päivän peruutusoikeus tilauksen tekopäivästä. Peruutuksia ei kuitenkaan hyväksytä, jos tilaus on tehty alle 30 päivää ennen koulutusta, tapahtumaa tai muuta palvelun aloitusta. Kun 30 päivää on kulunut, tilauksiin ei voi tehdä muutoksia, eikä niitä palauteta.

Peruutukset hyväksytään vain kirjallisesti. Laskun maksamatta jättäminen ei lasketa peruutukseksi. Koulutuksen paikat on kuitenkin mahdollista luovuttaa kolmannelle osapuolelle.

4. Arvonlisävero

Arvonlisävero (”ALV”) lisätään laskuun aina myyjän paikallisen arvonlisäverolainsäädännön mukaisesti.

Suomalaisille asiakkaille (yritys tai kuluttaja) lisätään arvonlisävero 24 %.

Toisesta EU-maasta (muusta kuin Suomesta) oleville arvonlisäverovelvollisille organisaatioille arvonlisäveroa ei lisätä, jos asiakas ilmoittaa voimassa olevan ALV-numeron.

Toisesta EU-maasta peräisin oleville organisaatioille ja kuluttajille (jos asiakas ei anna voimassa olevaa ALV-numeroa) sovelletaan arvonlisäveroa asiakkaan kotimaan ALV-sääntöjen mukaisesti.

5. Sivuston ja palveluiden käyttäminen

Pääsy sivustoillemme ja palveluihimme myönnetään niiden sijainnista riippumatta vain sitä varten, että käytät tuotteitamme ja palveluitamme tiedottamiseen, koulutukseen ja viestintään kanssamme. Voit tulostaa Sivustojen sisällön vain henkilökohtaiseen ei-kaupalliseen käyttöön.

Meillä on oikeus lopettaa pääsysi Sivustoihin ja/tai Palveluihin, jos toteamme, että et ole noudattanut jotakin näiden käyttöehtojen ehtoja.

Olet yksin vastuussa mahdollisen salasanasi pitämisestä luottamuksellisina käyttääksesi sivustojamme ja/tai palveluitamme. On kiellettyä jakaa salasanaasi tai muita sivustojemme ja/tai tuotteidemme ja palveluidemme käyttöön liittyviä tietoja kenellekään.

Emme ole vastuussa, jos sivustomme ja/tai palvelumme eivät jostain syystä ole käytettävissä milloin tahansa tai jos sinulla on Internet-yhteysongelmia jonkin aikaa.

6. Rajoitetun lisenssin myöntäminen tuotteidemme ja palveluidemme käyttöön

6.1 Yleistä

Ellei toisin mainita, palvelut, mukaan lukien kaikki digitaalisen koulutus- ja oppimisympäristö sekä ladattava sisältö, on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön, ja myönnämme sinulle rajoitetun, ei-yksinomaisen, ei-siirrettävän lisenssin tähän tarkoitukseen. Lukuun ottamatta edellä mainittua rajoitettua lisenssiä, sinulle ei siirry mitään oikeuksia, omistusoikeuksia tai etuja.

Et saa ladata, muokata, kopioida, levittää, lähettää, näyttää, esittää, jäljentää, monistaa, julkaista, lisensoida, luoda johdannaisteoksia tai tarjota myyntiin mitään sivustoillamme olevaa tai sieltä tai niiden kautta saatua tietoa ilman meidän nimenomaista kirjallista suostumusta. Et saa kiertää, poistaa tai muuttaa mitään tuotteidemme ja palveluidemme sisällön suojauksia. Sivustojen luvaton käyttö lopettaa myöntämämme rajoitetun lisenssin ja johtaa pääsysi peruuttamiseen.

6.2 Digitaalinen koulutus- ja oppimisympäristö

Koulutus- ja oppimisympäristön lisenssi on vain yhden henkilön käyttöön ja vain yksi laite voi kirjautua sisään kerrallaan. Palvelun luvaton käyttö lopettaa myöntämämme rajoitetun lisenssin ja johtaa pääsysi peruuttamiseen ilman hyvityksiä.

7. Muut ehdot

7.1. Tilausvahvistus

Jos et ole saanut tilausvahvistusta, tarkista roskapostikansiosi. Jos et vieläkään löydä tilausvahvistusta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@divaco.fi

7.2. Järjestäjien oikeudet

Siinä epätodennäköisessä tilanteessa, joka estää palvelun (yrityksestä riippumattoman) järjestämisen, pidätämme oikeuden tehdä muutoksia palvelun päivämäärään ja kellonaikaan sekä siihen liittyviin toimiin vähintään viikkoa ennen palvelua. Jos näin tapahtuu, ilmoitamme osallistujille palvelun uusista yksityiskohdista.

8. Immateriaalioikeudet

Tekstit, tavaramerkit, logot, kuvat, grafiikat, valokuvat, videotiedostot tai mikä tahansa muu digitaalinen media, sivustojemme kautta saatavilla olevat palvelut ja niiden järjestelyt sivustoillamme (”Yrityksen immateriaalioikeus”) ovat kaikki patentin, tekijänoikeuden, tavaramerkin- ja muu immateriaalioikeuksien suojaamaa. Yrityksen immateriaaliomaisuutta ei saa kopioida kaupallista käyttöä tai jakelua varten, eikä yrityksen immateriaaliomaisuutta saa muokata, käsitellä tai julkaista uudelleen muille verkkosivustoille kaupallisiin tarkoituksiin ilman kirjallista lupaamme.

On ehdottoman kiellettyä ladata, tallentaa ja/tai julkaista mitään materiaalia, joka on julkaistu palveluissamme tai valtuutetussa kolmannessa osapuolessa, ellei niin ole kirjallisesti sovittu.

9. Meidän vastuumme

Meidän (yrityksemme tai sen osakkeenomistajat, johtajat, toimihenkilöt, työntekijät tai lisenssinantajat) vastuumme tappioista, joita kärsit näiden ehtojen rikkomisesta, mukaan lukien tahalliset rikkomukset, on tiukasti rajoitettu ostohintaan ostamastasi palvelusta.

10. Oikeuksien ja velvollisuuksien siirto

Et saa siirtää, luovuttaa, muuttaa tai muuten luovuttaa näitä käyttöehtoja tai sopimusta tai mitään niistä johtuvia oikeuksiasi tai velvollisuuksiasi ilman kirjallista lupaamme. Voimme siirtää, luovuttaa, veloittaa, tehdä alihankintana tai muutoin luovuttaa nämä Käyttöehdot tai kaikki niistä johtuvat oikeutemme tai velvollisuutemme milloin tahansa.

11. Laki ja toimivalta

Sivustomme kautta ostettuja palveluita koskeviin sopimuksiin ja kaikkiin niistä tai niiden aiheeseen tai muodostukseen liittyviin riita-asioihin (mukaan lukien sopimukseen perustumattomat riidat tai vaateet) sovelletaan ja tulkitaan Suomen lain mukaisesti, lainvalintasäännöksistä huomioimatta, ja ne kuuluvat Helsingin käräjäoikeuden ei-yksinomaiseen toimivaltaan Suomessa.

12. Muut sovelletut ehdot

Tutustu tietosuojakäytäntöömme ja evästeisiin, jotka koskevat myös vierailuasi sivustoillamme ja tilauksiasi, jotta ymmärrät antamiasi henkilötietoja koskevia prosessejamme.

13. Näiden käyttöehtojen muutos

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme sekä niiden tarjoamistapoja. Kehitystyömme aikana saatamme katsoa tarpeelliseksi tai molempia osapuolia hyödyttäväksi muuttaa näitä ehtoja. Siinä tapauksessa julkaisemme päivitetyn version näistä käyttöehdoista ja ilmoitamme muutosten voimaantulopäivän.

Jos et pidä muutoksia hyväksyttävinä, sinun tulee ottaa meihin yhteyttä 30 päivän kuluessa muutettujen käyttöehtojen julkaisemisesta ja ilmoittaa meille huolenaiheistasi, jolloin harkitsemme kyselysi hyvässä uskossa ja pyrimme löytämään kohtuullisesti hyväksyttävän ratkaisun sinulle. Jos jatkat tuotteidemme ja palveluidemme käyttöä ja/tai teet uusia ostoksia sen jälkeen, kun Ehtoja on muutettu, sinun katsotaan hyväksyneen muutokset.