Visio

Tavoitteemme on olla Suomen vaikuttavin tiimikehityskumppani vuoteen 2027 mennessä. Myöhemmin toimintamme laajenee Arabiemiraatteihin.

Missio

Rakennamme työhyvinvointia yhdessä. Autamme suomalaisia työntekijöitä voimaan paremmin ja tiimejä saamaan aikaa huipputuloksia. Uskomme, että sitä varten täytyy saada aikaan pysyviä muutoksia.

Arvot

Tiimivastuu

 

Tiimivastuuta on ymmärtää tilanteita inhimillisesti välttäen syyttelyä, hoitamalla velvollisuutensa ja etsien parempaa ratkaisua. Tiimivastuu koskettaa meitä pitämään huolta paitsi itsestämme myös ympärillä olevista ihmisistä. Sen ansiosta pystyt luottamaan täysin työkaveriin ja pidätte tiiminä yhtä.

Proaktiiviisuus

 

Emme jää ihmettelemään asioita, vaan edistämme niitä epävarmuustekijöistä huolimatta. Tarvittaessa kysymme kollegalta apua. Emme jää pysähtyneisyyden tilaan, vaikka meillä ei vielä olisi kaikkea etenemiseen tarvittavaa tietoa. Kaikki jäsenet kantavat vastuuta proaktiivisesti, ilman että työtehtäviä jaetaan.

Radikaali reflektio

 

Radikaalin reflektion mukaisesti olemme avoimia toistemme työpanoksen ja tuloksen suhteen. Reflektoimme myös vahvasti omaa toimintaamme itselle tulleiden palautteiden pohjalta. Me toimimme päivittäin radikaalin avoimesti luoden samalla vahvempia yhteyksiä ihmisten välille.

Asenne ja huumori

 

Divacosta välittyy voittaja-asenne, niin sisäisesti kuin ulkopuolelle. Menemme rohkeasti rajojen yli ja saamme asioita aikaan tarttumalla niihin. Esimerkkinä asenteestamme on rohkeutemme edistää Divacon digitaalisuutta ja kansainvälistymistä. Suuria asioitakaan ei kuitenkaan tarvitse tehdä vakavasti. Päiviimme kuuluu paljon huonoa huumoria suurella sydämellä.