Non-Profit määritelmä

Voittoa tavoittelematon järjestö (Non-Profit), joka on rekisteröity Suomessa Patentti- ja rekisterihallitukseen ja järjestöllä on oma Y-tunnus. Järjestön säännöissä tulee käydä selkeästi ilmi, että järjestö on voittoa tavoittelematon ja tuottaa yleistä hyötyä yhteiskunnalle Suomessa.

Poissuljetut järjestöt ja organisaatiot

Valtion organisaatiot

Valtion organisaatiot tai virastot, mukaan lukien valtion museot, kansainväliset valtion organisaatiot ja YK:n yhteisöt.

Kunnat

Kuntien tai maakuntien organisaatiot ja järjestöt.

Koulut

Koulut, korkeakoulut ja yliopistot, mukaan lukien viralliset oppilaitokset, voittoa tavoittelemattomat koulut ja akateemiset museot.

Terveydenhuolto

Terveydenhuollon organisaatiot, mukaan lukien sairaalat, terveysalan organisaatiot, terveydenhuoltoverkostot.

Julkiset palvelut

Mukaan lukien julkisomisteiset yhdistykset ja julkisoikeudelliset yhdistykset, mukaan lukien julkinen liikenne, tietoliikenne ja yleishyödylliset palvelut.

Rahoituslaitokset

Mukaan lukien pankit, vakuutusyhtiöt, eläkekassat sekä -rahastot.

Ammattijärjestöt

Ammatti-, kauppa- ja kauppajärjestöt, mukaan lukien ammattiliitot.

Urheilujärjestöt

Ammatti- ja puoliammattimaiset urheilujärjestöt, mukaan lukien hallintoelimet, olympialaiset ja kansalliset tai kansainväliset turnaukset.

Muut järjestöt

Poliittiset järjestöt,  työvoimajärjestöt ja veljesliitot.

Tiedejargonia takuu!

Toimintamme on alusta alkaen suunniteltu nopeuttamaan tutkimustuloksien hyötyjen näkymistä tiimin arjessa. Meidän osaltamme tämä vaatii teoreettisen tutkimustiedon tarjoamista ilman ylimääräistä tiedejargoniaa. Tässä me pyrimmekin olemaan vähintään Suomen parhaita!