Psykologi | Psyykkinen suorituskyky

Anna Kilpinen

Anna on psykologian maisteri, sertifioitu urheilupsykologi ja psyykkinen valmentaja. Psykologin tutkinnon lisäksi Anna on kouluttautunut lyhytterapeuttiseen työotteeseen sekä SmoothTeam -työkalun fasilitaattoriksi.

Annan kilpaurheilutausta on muodostelmaluistelussa, ja urheilu-uran loputtua hän on valmentanut lapsia ja nuoria taitoluistelun sekä jääkiekon parissa.

Anna työskentelee urheilun kentällä laajasti eri ikäisten ja tasoisten yksilöiden, joukkueiden ja ryhmien kanssa. Hän näkee urheilijoita ja valmentajia vastaanotolla, on mukana erilaisissa valmennustiimeissä ja ohjaa ryhmämuotoisia prosesseja sekä toimii luennoitsijana ja kouluttajana. Anna työskentelee sekä suorituskyvyn optimoinnin teemojen äärellä kuin hyvinvoinnin tukemisen parissa. Lisäksi Anna koordinoi useita suuria seura- ja liittotason projekteja.

Annan työskentelyote on kokonaisvaltainen, empaattinen ja kuunteleva. Hän lähestyy jokaista asiakastaan yksilöllisesti ja auttaa löytämään sopivat työskentelytavat kuhunkin tilanteeseen. Niin ryhmämuotoisessa työskentelyssä kuin yksilövastaanotolla Anna pyrkii luomaan turvallisen ja avoimen ilmapiirin, jossa osallistuja kokee olevansa tervetullut juuri sellaisena kuin on. Annan tyyli on aktiivinen ja hän kannustaakin rohkeasti monien erilaisten näkökulmien pohdintaan. Kouluttajana Anna on saanut kiitosta erityisesti innostavasta ja motivoivasta otteestaan, asioiden selkokielisyydestä kuulijalle sekä vuorovaikutuksesta yleisön kanssa.

Anna työskentelee pääkaupunkiseudun lisäksi säännöllisesti myös Turussa ja Varsinais-Suomen alueella sekä yksittäisesti muualla Suomessa.