Advisor Board | Hallitustyöskentely & Myynti

Aslak de Silva

Nordic Business Forumin entinen toimitusjohtaja Aslak, joka toi Barack Obaman Suomeen, tietää miten myyntiä ja kasvua luodaan yritykselle.

Aslak (M.Sc. International Management) on työskennellyt johtotehtävissä yli 10 vuotta mm. Nordic Business Forumilla ja Naavalla. Hänen vahvuuksiaan ovat myynnin, markkinoinnin ja asiakaskokemuksen rakentaminen.

Tällä hetkellä Aslak luo uutta kasvua Selfly Storen toimitusjohtajana. Johtajana Aslak on intohimoinen oppimaan uusia asioita joka päivä ja luomaan kaikille positiivisen ympäristön kehittää itseään. Aslak muistuttaakin, että erityisesti tiimityö on ollut avainasemassa niin Nordic Business Forumin kuin Naavankin kasvun perustana.

Johtamisen Aslak näkee ihmistyönä, jossa tavoitteena on olla henkilö, johon tiimi luottaa. Välillä näytetään esimerkkiä, välillä tuetaan taustalta, mutta kaikessa tärkeintä muistaa, että johtaminen on palvelutyötä tiimin eteen. Autetaan tiimiä onnistumaan parhaalla mahdollisella tavalla ja tiimi saa aikaan mahtavia tuloksia.

Aslakin myynti- ja markkinointifilosofia pohjautuvat asiakkaan ymmärtämiseen ja kiinnostuksen herättämiseen. Nämä toiminnot eivät ole toisiaan poissulkevia, vaan ovat yhteistyössä kohti yhteisiä tavoitteita. Välillä pitää aloittaa kylmäsoitoista ja välillä kasvattaa brändin tunnettuutta. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, jolloin on hyvä ymmärtää kaikkea.

Divacon Advisor Boardissa Aslak mentoroi ja valmentaa niin myynnin kuin johtamisen osa-alueilla tiimiä.