Perustaja | Teknologia & Hallinto

Henri Isotalo

Henri Isotalon (M.Sc.) ura alkoi liikkeenjohdon konsultoinnista jo ennen valmistumistaan Aalto-yliopistosta. Henri erikoistui diplomityössään ihmisten psykologisiin tekijöihin osakepohjaisessa sijoittamisessa ja työskenteli jo samaan aikaan globaalissa konsultointitalossa, Accenturessa.

Hänen 5 vuotisella urallaan Accenturella hän toimi sekä ohjelmisto- että liikkeenjohdon konsultoinnissa niin pääomamarkkinoiden kuin vähittäiskaupan sektoreilla. Forbes 500 listan asiakasyritysten kansainväliset hankkeet veivät häntä Italiasta Ruotsiin. Hankkeiden edistymisessä Henri loi rautaisella osaamisensa ja tärkeimpänä elementtinä onnistumiselle nousi kerta toisensa jälkeen tiimi.

Hanke- ja projektitöiden lisäksi Henri kehitti ja johti itsenäisesti Accenturen sisäistä käänteismentorointiohjelmaa, jossa parhaimmillaan oli 30 johtajaa ja nuorta konsulttia. Ohjelmalla saatiin luotua ratkaisuja niin asiakas kuin sisäiseen työhön.

Divacossa Henrin ensisijainen vastuu on varmistaa, että Divacon oma tiimi toimii tehokkaalla tavalla niin hallituksen kuin johtotiimin tasoilla.

Hallitustyöskentelyyn ja Good Corporate Governance ovatkin Henrille intohimona Divacon pitkän aikavälin strategialle, jota hän työstää eteenpäin yhdessä mentorinsa, Mehiläisen entisen toimitusjohtajan, hallitusammattilaisen, Vesa Ekroosin kanssa.

Tulevaisuudessa Henri unelmoi eMBA-tutkinnon suorittamisesta Yhdysvalloissa Harvardin yliopistossa, ja Divacon skaalaamisesta globaalisti yhdeksi maailman arvostetuimmista brändeistä ja HR-alan yrityksistä.

Divacon liiketoiminta tukeutuu vahvasti teknologisiin ratkaisuihin ja ketterien sisäisten toimimallien johdosta uusimmat teknologiset läpimurrot saadaan kytkettyä osaksi palveluitamme. Henri vastaa Divacon digitaalisesta infrastruktuurista ja sen synergisistä hyödyistä osana tuottamaamme asiakasarvoamme.