Organisaatiopsykologi | Työyhteisövalmentaja

Jaakko Sahimaa

Jaakko Sahimaa (PsM, DI) on organisaatiopsykologi, yrittäjä, tutkija ja tietokirjailija.

Hänen asiantuntemuksensa kärkiteemana on työn mielekkyyden ja merkityksellisyyden kokemus sekä niiden johtaminen. Sahimaa tekee näistä aiheista myös väitöskirjaa Tampereen yliopistolla. Hän on ollut myös mukana kirjoittamassa TOP3-bisneskirjana palkittua Johda Merkitystä -kirjaa ja kirjoittaa parhaillaan seuraavia työelämäaiheisia tietokirjojaan.

Työmotivaatioon, ihmisten johtamiseen ja työntekijäkokemukseen liittyvät teemat laajemminkin ovat hänelle tuttuja koulutus-, valmennus- ja kirjoitusaiheita. Sahimaalla on työtaustaa niin uracoaching- ja outplacement -palveluiden parista, työterveys- ja organisaatiopsykologian palveluiden johtamisesta kuin myös asiantuntijayrittäjyydestä valmennus- ja koulutusbisneksessä.

Hän on aktiivinen työelämän somevaikuttaja ja hän tuottaa tuotantoyhtiönsä BW Productions Oy:n kanssa aktiivisesti erilaisia työelämäaiheisia mediaformaatteja ja nostaa erilaisia työelämäteemoja myös julkiseen keskusteluun. Kouluttajana Sahimaa on innostava, käytännönläheinen ja asiantunteva. Hän yhdistää valmennuksissaan käytännön casetarinoita, tieteellisiä teorioita työelämäteemoista ja aktivoivia menetelmiä onnistuneesti opettavaisiksi kokonaisuuksiksi.