Organisaatiopsykologi | Työyhteisövalmentaja

Juho Toivola

Juho Toivola (PsM) on kokenut työ- ja organisaatiopsykologi, ja on työskennellyt konsulttiyrityksissä suorahaku- ja henkilöarviointikonsulttina mm. Finnairin ja Elisan rekrytoinnista ja työnantajakuvatyöstä vastaavana johtajana.

Juho on pohjakoulutukseltaan psykologian maisteri sekä jatkokoulutukseltaan työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologi. Tällä hetkellä Juho suorittaa eMBA-tutkintoaan Henley Business School -yliopistossa.

Psykologina Juho on jatkuvasti utelias ja kiinnostunut ihmismielen toiminnasta ja tunteista eri tilanteissa. Tämän tiedon ja asiantuntijuutensa Juho pystyy muuttamaan suoraan käytännön työhön toimiviksi malleiksi. Hän on suorittanut yli 2000 syvällistä psykologista arviointia, rekrytoinnut tuhansia ihmisiä eri organisaatioihin ja kasvattanut poikkeuksellisen laajan osaamisen psykometrisistä instrumenteista ja mittauksista.

Juhon tuntee tarkasti työmarkkinoiden nykytilan, ja pystyy kertomaan käytännönläheisellä tavalla, miten organisaatioiden tulisi kehittää toimintaansa varmistaakseen osaavan työvoiman saatavuuden myös tulevaisuudessa. Juholle tärkeitä aiheita ovat erityisesti tulevaisuuden työ, työn murros ja moderni rekrytointi.