Psykologi | Psyykkinen suorituskyky

Paula Thesleff

Paula on pohjakoulutukseltaan psykologian maisteri ja valmistunut lisäksi liikuntatieteen maisteriksi Jyväskylän yliopiston kansainvälisestä urheilu- ja liikuntapsykologian maisteriohjelmasta. Paulalla on myös erityisosaamista niin lyhytterapeuttisesta työskentelystä kuin Mindfulnessin tarjoamista menetelmistä. 

Paulan vahvuuksia ovat taito kuunnella, kohdata ja olla läsnä asiakkaan asioiden ja kokemusten äärellä. Paulan työote on hyvin integratiivinen ja hän käyttää tieteellistä asiantuntijuuttaan työssään vahvasti. Divacon tiimiin ja koulutuksiin Paula tuokin viimeisimmän tiedon suorituskyvyn psykologian tutkimuksesta ja kentältä, auttaen näin yksilöitä ja tiimejä suoriutumaan omalla korkealla tasollaan niin painetilanteissa kuin pitkällä tähtäimellä.

Paulan kilpaurheilutausta on rytmisessä voimistelussa ja joukkuevoimistelussa (viisinkertainen maailmanmestari) antavat näkökulmaa erityisesti painetilanteisiin. Lisäksi tätä täydentää Paulan ammattitanssijan ja ilma-akrobaatin ura. Näin Paula ymmärtää psyykkisen valmennuksen merkityksen niin tieteen, urheilun, taiteen kuin yritystoiminnan näkökulmista.