Advisor Board | Hallitustyöskentely & Organisaatiojohtaminen

Petteri Kilpinen

Globaalin mainostoimiston, TBWA, entinen toimitusjohtaja Petteri näkee yritysmaailman monimuotoisuuden niin yritysjohtajan, hallitusammattilaisen, valmentajan ja kirjailijan kuin puhujan silmien läpi.

Petterin suurin intohimo on ihmisen potentiaalin ja suorituskyvyn johtaminen. Tavoitteena on yhdistää tuoreella tavalla yrityksen johtamisen, luovuuden ja huippu-urheilun vahvuudet. Hän on pitkän ja menestyksellisen toimitusjohtajan uran (TBWA, 13 vuotta) lisäksi valmentanut tuhansia yritysjohtajia ja esimiehiä sekä huippu-urheilijoita, Suomen mestareista olympiavoittajiin, niin Suomessa kuin maailmallakin. Hänen valmennuksissaan korostuukin konkretia ja oikeassa työelämässä koetut ja toimivaksi testatut asiat.

Divacossa Petteri auttaa valjastamaan tiimitutkimuksien täyden potentiaalin markkinoinnin ja kaupallistamisen alueilla. Näin yli 40 vuoden tutkimuksen tulos, jota Divacon poikkitieteellinen tutkimusryhmä on työstänyt professori Pauli Juutin johdolla, saadaan vakiinnutettua osaksi tiimityöskentelyn standardeja.