Psykologi | Psyykkinen suorituskyky

Tea Uimonen

Tea on psykologian kandidaatti ja psyykkinen valmentaja sekä toimii suorituskykyyn erikoistuneena psykologina.

Psykologian yliopisto-opintojen sekä psyykkisen valmentajan EduFocus-koulutuksen lisäksi Tealla on osaamista työelämään ja työhyvinvointiin liittyvissä teemoissa sekä liikuntalääketieteen ja urheiluvalmennuksen saralla. Työssään psyykkisenä valmentajana ja psykologina Tea onkin kahden intohimonsa, urheilun ja psyykkisen hyvinvoinnin sekä mielenterveyden solmukohdassa.

Tean työskentelyote on asiakaslähtöinen, empaattinen ja kannustava. Sekä yksilövastaanotolla että ryhmien kanssa Tea pyrkii luomaan hyväksyvän ja turvallisen keskusteluyhteyden osallistujien kanssa. Urheilupsykologiassa Teaa kiinnostaa erityisesti kilpailemisen teemat ja tavoitteellinen kilpaurheilu sekä valmentajien työhyvinvointi. Tea työskentelee mielellään myös muiden suorituskykyä vaativien alojen, kuten taiteilijoiden ja työelämän teemojen parissa.
Tealla on oma lajitausta kilpaurheilijana taitouinnissa, ja hän on myös valmentanut lajin yksilö- ja joukkueurheilijoita 10 vuoden ajan. Tea tekee mielellään yhteistyötä sekä yksilö- että joukkuelajien ja kaiken ikäisten asiakkaiden kanssa.