Tiimin avoimuuden ja yhteistyön kehittäminen vaatii ulkopuolisen asiantuntijan näkökulmaa

Creative Crue on nykyaikainen markkinointiviestinnän suunnittelutoimisto. Rakennamme ja kehitämme brändejä järjellä, osaamisella, yhteistyöllä ja sydämellä. Tehtävämme on tuottaa asiakkaamme brändiä tukevia luovia markkinointiratkaisuja, jotka tuottavat asiakkaillemme mitattavissa olevia tuloksia ja maksimaalista näkyvyyttä.

Yrityksemme henkilöstö koostuu alan rautaisista asiantuntijoista, tiimimme on matalahierarkinen ja hyvin itseohjautuva. Yrityksessämme jokainen työntekijä pääsee vaikuttamaan oman työnkuvansa kehittymiseen ja yrityksen tapoihin tuottaa asiakkaillemme osuvimpia ratkaisuja. Hyödynnämme myös kattavaa verkostoamme tuottaaksemme kulloinkin asiakastarpeen mukaiset parhaat ratkaisut.

Divacon asiantuntijat osaavat ohjata tiimiä pohtimaan kehittymisen kannalta oikeita asioita ja huomioimaan tiimin vahvuudet osana kokonaisuutta ja tuovat perspektiiviä tiimin sujuvan yhteistyön kehittämiseen.

Divacon asiantuntijatiimin kanssa oli hyvin luontevaa käydä välillä hankalaltakin tuntuvia tiimin arjen sujuvuutta tukevia kysymyksiä läpi. Keskustelut ja kysymyspatteristo auttoivat pohtimaan kehityskohteita eri kanteilta ja itse purkutilaisuus koko tiimillä avasi mahdollisuuden hyvin laajalle keskustelulle ja kehitettävien sekä vaalittavien toimintatapojen jatkotyöstö sai juuri tarvitsemansa innostuksen tiimissä aikaan. Divacon asiantuntijat osaavat ohjata tiimiä pohtimaan kehittymisen kannalta oikeita asioita ja huomioimaan tiimin vahvuudet osana kokonaisuutta ja tuovat perspektiiviä tiimin sujuvan yhteistyön kehittämiseen.

Divacon palvelua on helppo suositella sen tuottaman hyödyn takia. Tiimien avoimuuden ja yhteistyön kehittyminen vaatii välillä ulkopuolista asiantuntijaa mukaan nähdäksemme itse, mitkä asiat tekevät meistä arvokkaan samaan hiileen puhaltavat porukan.

 

Aapo-Lassi Kankaala
Toimitusjohtaja, asiantuntijatiimin esimies

Creative Crue

Haluatko kuulla lisää Creative Cruen tuloksista?

Varaa 30 min etäkonsultaatioaika ja keskustellaan lisää teidän tiimistänne.

Aiheeseen liittyvää

SaaShop | Myyntitiimi

Hammashoiva | Tiimien tarina

Lantmännen Unibake | Tiimien tarina