Ammattitaitoinen tiimi ja tehokas palvelu tiimien yhteen nivoutumiseen

Lantmännen Unibake on leivonnaispakasteisiin erikoistunut kansainvälinen osaaja, jolla on vahvat juuret suomalaisessa leipomisessa. Meillä on markkinoiden monipuolisin valikoima herkullisia leipiä, kahvileipiä, ruokaisia ja fast food -tuotteita. Autamme asiakkaitamme erilaistumaan laadukkaiden leipomotuotteiden sekä raikkaiden ideoiden ja ratkaisujen avulla, kertoo Lantmännen Unibake Finland, Baltics-organisaation operatiivinen johtaja Marianna Vuorikari.

Päätimme osallistua Divacon tiimitutkimuksen pilotointiin kahden hyvin erilaisessa kehitysvaiheessa olevan tiimin osalta. Yhteistyö Divacon osaavan ja ammattitaitoisen tiimin kanssa oli erittäin helppoa, ystävällistä ja nopeaa. Prosessi sujui tehokkaasi ja asiakkaan tarpeet huomioiden.

Koulutuksen tuloksena esimiehet ymmärtävät tiimejään paremmin, ja tiimit ovat saaneet uutta perspektiiviä näkökulmilleen.

Divaco tuotti lisäymmärrystä tiimien tilanteeseen, vahvuuksiin ja kehitystarpeisiin. Koulutuksen tuloksena esimiehet ymmärtävät tiimejään paremmin, ja tiimit ovat saaneet uutta perspektiiviä näkökulmilleen. Tutkimusten purku ja yhteiset keskustelut ovat lisänneet tiimien yhteen nivoutumista, ja tuoneet uusia näkökulmia sekä kehitystarpeisiin että hyvien asioiden ylläpitämiseen.

Voimme suositella Divacon tiimitutkimusta erityisesti tiimeille, joilla on sisäisiä haasteita ja haasteita kommunikoinnissaan.

Erityisesti mieleen on jäänyt esimerkki haastavasta tilanteesta ja kuinka tärkeää joskus on tietää jopa sanattomasti, mitä kukakin tekee ja miten edetään.

 

Marianna Vuorikari
Operatiivinen johtaja, Finland & Baltics

Lantmännen Unibake

Haluatko kuulla lisää Lantmännen Unibaken tuloksista?

Varaa 30 min etäkonsultaatioaika ja keskustellaan lisää teidän tiimistänne.

Aiheeseen liittyvää

SaaShop | Myyntitiimi

Hammashoiva | Tiimien tarina

Creative Crue | Luovat tiimit