Intohimona jatkuva kehittyminen ja asiakasarvon luominen myyntitiimissä

SaaShop on SaaS-markkinapaikka, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden keskittää ohjelmistohankinnat yhteen paikkaan. Palvelumme avulla asiakkaat voivat hallinnoida lisenssejään helposti ja saavat kaikki SaaS-palvelut yhdellä koontilaskulla. Olemme myös EMEA-alueen johtava Pipedrive CRM -kumppani SaaShopilta löydät jo yli 600 SaaS-palvelua ja tarjonta kasvaa viikoittain!

Organisaatiomme on matalahierarkinen ja koostuu kolmestakymmenestä henkilöstä. Olemme jakautuneet kuuteen spesifitiimiin:

  1. Pipedrive-tiimi
  2. Aspa-tiimi
  3. Keskitetty myyntitiimi
  4. R&D-tiimi
  5. SaaS-tiimi
  6. Johtotiimi

Divacon Bootcamp-palvelun otimme käyttöön myyntitiimillemme.

Mieleen jäi kokemus tai tunne siitä, että vaikkakin kyseessä on tutkimuksia ja tiedettä, niin kokonaisuus oli oikeastaan hauska ja voimaannuttava.

Myynnissä meillä korostuu vahvasti asiakaskeskeisyys ja intohimo jatkuvaan kehittymiseen. Divacon avulla pääsimme tiimimme ydinkysymysten äärelle viikkojen sijaan jo tunneissa. Ketteryys ja tutkimusten vaikuttavuus oli varteen otettavaa. Arvostin sitä, että kyseessä oli kokonaisuus, eikä kouraan ei annettu vain lukuja ja tutkimuksia. Divaco otti vastuun myös tuloksien jalkauttamisesta, joka puolestaan havainnollisti meille toimivan toimintamallin nimenomaan meidän työssämme.

Voin lämpimästi suositella Divacon palveluita. Henkilökunta koostuu isoista nimistä, joilla on aidosti asiaansa osaavia tekijöitä. Mieleen jäi kokemus tai tunne siitä, että vaikkakin kyseessä on tutkimuksia ja tiedettä, niin kokonaisuus oli oikeastaan hauska ja voimaannuttava.

 

Joonas Mäkiranta
Head of Sales

SaaShop

Haluatko kuulla lisää SaaShopin tuloksista?

Varaa 30 min etäkonsultaatioaika. Kuulisimme mielellämme lisää teidän organisaatio- ja tiimirakenteista. Katsotaan, jos Divaco voisi olla avuksi.

Aiheeseen liittyvää

Hammashoiva | Tiimien tarina

Creative Crue | Luovat tiimit

Lantmännen Unibake | Tiimien tarina