Huolellista tiimityötä haastavissa ja vaihtuvissa tilanteissa

Olen hammaslääketieteen tohtori (HLT) Pirjo Juusela ja perustin Hammashoivan v. 2017, jolloin työntekijöitä oli yksi, samoin kuin vastaanottoyksiköitämme. Nyt meillä on yhtiökumppanini hammaslääketieteen lisensiaatti (HLL) Juha Kirjalan kanssa vastaanottoyksiköitä viisi ja työntekijöitä myös enenevästi! Tuotamme laaja-alaisesti hammashoitoa viidellä eri paikkakunnalla ja olemme helposti lähestyttävä palveluntarjoaja, ns. ”kylän hammaslääkäri”.

Hammashoito on voimakkaasti tiimityötä, jossa korostuu sujuva yhteistyö hammashoitajien, suuhygienistien ja hammaslääkäreiden välillä. Toiminta vaatii sekä huolellista työn ja työolosuhteiden valmistelua, mutta myös nopeaa sopeutumista vaihtuviin tilanteisiin. Näistä syistä koimme, että perinteiset kehityskeskustelut eivät anna riittävää kuvaa työyhteisön ja tiimien toiminnasta.

Tiimiesihenkilöiden tutkimukset ja tutkimustulokset olivat meille tiimiesihenkilöille arvokkaita, sillä työn luonteesta johtuen tällainen tieto jää helposti kertomatta töissä tai kehityskeskusteluissa.

Divacon tiimitutkimus tuntui heti todella sopivalta meidän tarpeisiimme. Divacolta saimme kattavan esimateriaalin ja laadukkaat sekä toimivat tutkimuslomakkeet. Raportti oli todella mielenkiintoinen ja antoi valmiuksia kehittää tiimitoimintaamme.

Tiimiesihenkilöiden tutkimukset ja tutkimustulokset olivat meille tiimiesihenkilöille arvokkaita, sillä työn luonteesta johtuen tällainen tieto jää helposti kertomatta töissä tai kehityskeskusteluissa. Raporttiin sisältyi hyviä vinkkejä, miten voimme entisestään parantaa toimintaa ja työntekijöiden hyvinvointia.

 

Pirjo Juusela
Toimitusjohtaja | Hammaslääketieteen tohtori

Hammashoiva

Haluatko kuulla lisää Hammashoivan tuloksista?

Varaa 30 min etäkonsultaatioaika. Kuulisimme mielellämme lisää teidän organisaatio- ja tiimirakenteista. Katsotaan, jos Divaco voisi olla avuksi.

Aiheeseen liittyvää

SaaShop | Myyntitiimi

Creative Crue | Luovat tiimit

Lantmännen Unibake | Tiimien tarina