Vaivaton ja ketterä palvelu nopeasti päätöksiä tekevälle yritykselle

Lääkärikeskus Fenix on lääkäriomisteinen yksityinen terveyspalveluja tarjoava yritys Porvoosta. Tarjoamme monipuolisesti palveluja sekä yksityisille asiakkaille että työterveysasiakkaille. Saatavuus on meidän tärkein arvo, minkä vuoksi panostammekin paljon ajanvaraus- ja asiakaspalveluun. Visiomme on olla Etelä-Suomen laadukkain ja paikallisin terveyspalveluita tuottava yritys.

Divacon kanssa työskentely on ollut vaivatonta ja ketterää, mikä on meidän kaltaiselle nopeasti päätöksiä tekevälle yritykselle tärkeää. Myös Divacon arvot heijastuvat aidosti heidän jokapäiväiseen työntekoonsa.

Divacon asiantuntijatiimi on vaikuttava. Tunnen ja tiedän osan heidän työntekijöistä aikaisemmista työpaikoista ja on hieno nähdä kuinka monipuolisen tiimin he ovat saaneet taustalle.

Yhteistyömme on kehittynyt alusta asti nousujohteisesti ja nyt kun yrityksemme kasvaa kovaa vauhtia niin Divacolta saatu tuki on auttanut meitä tekemään oikeita päätöksiä pystyäksemme luomaan tiimeistämme itseohjautuvimpia sekä tuottavampia. Vuorovaikutus sekä sparraus on meidän nuorille johtajillemme hyvin arvokasta.

Yrityksen on tärkeä käydä läpi alkuvaiheen kuherruskuukaudet sekä myrskyisämmät jaksot. Kasvuvaiheessa suosittelen pohtimaan tapoja, joilla yrityksen johto sekä tiimit saavat työkaluja tekemiseen ja kasvun ylläpitämiseen. Meitä Divaco on auttanut paljon juuri tuomalla työkaluja, joilla pystyisimme ylläpitämään tiimien tuottavuutta sekä yhteistyötä.

 

Iiro Välimäki
Toimitusjohtaja | Lääketieteen tohtori

Lääkärikeskus Fenix

Haluatko kuulla lisää Lääkärikeskus Fenixin tuloksista?

Varaa 30 min etäkonsultaatioaika ja keskustellaan lisää teidän tiimistänne.

Aiheeseen liittyvää

SaaShop | Myyntitiimi

Hammashoiva | Tiimien tarina

Creative Crue | Luovat tiimit